mali rečnik srpsko - albanski / albansko - srpski
fjalor i vogël serbisht - shqip / shqip - serbisht
mali rečnik
srpsko - albanski / albansko - srpski
fjalor i vogël
serbisht - shqip / shqip - serbisht

Simbolet dhe shkurtesat


pišite nam / na shkruani

unesite reč sa slike / shtypni fjalë nga foto

download

preuzmite zvaničnu aplikaciju Malog rečnika
shkarkoni aplikationin zyrtar të Fjalorit të vogël

preuzmite Mali rečnik kao program za offline korišćenje na vašem računaru
shkarkoni Fjalorit e vogël si program për përdorim offilen në kompjuterin tuaj

OSCE